Skip to main content

Barvni center Javornik d.o.o.

Barvni laki

Barvni laki

BARVNI LAKI NA OSNOVI TOPIL IN VODNI OSNOVI ENOKOMPONENTNI IN DVOKOMPONENTNI

Poleg brezbarvnih lakov vam nudimo tudi visokokakovostne barvne lake v vseh odtenkih in barvnih kartah (NCS, RAL, SIKKENS, itd). Med izbiro lahko uporabljate lake, ki so na osnovi tradicionalnih poliuretanskih snoveh ali pa na osnovi vode. Nudimo vam tudi barvne lake s kovinskim efektom. Nudimo možnost skeniranja barvnega tona, izbire strukture in sijaja. Barvni laki so primerni tudi za steklo z ustreznimi dodatki. Sistem je prilagojen vašim željam in zahtevam. Poglejte si našo ponudbo ali pa pokličite za dodatne informacije in nasvete.

Dvokomponentni pigmentiran akrilni lak, brez aromatov, za temeljno in končno barvno lakiranje

Uporaba: Celotno področje notranjega pohištva, vključno z močno obremenjenimi vlažnimi prostori, kot so kopalnice, kuhinje itd. Za lakiranje ladijske notranje opreme in opreme plovil. Za različne lesne vrste, temeljne folije in MDF.

Lastnost: Izvrstna pokrivnost in razlivnost, ki ne zateka po vertikalah. Izvrstna odpornost na mehanske in kemične obremenitve. PVC odporen, težko vnetljiv, kemično odporen na pot in slino, brez formaldehida, primeren za otroške igrače. S certifikatom IMO za ladijsko vgradnjo. Dobavljiv v vseh barvnih tonih. S posebnim trdilcem primeren za steklene površine. Poglej tehnični in varnostni list.

Dvokomponentni barvni lak za visoki sijaj, na bazi poliesterskih smol, za barvno visoko sijajno poliranje

Uporaba: Celotno področje notranjega pohištva, vključno z močno obremenjenimi površinami kuhinj in kopalnic, na primerno pripravljenih podlagah.

Lastnost: Dobavljiv praktično v vseh barvnih tonih. Primeren za poliranje. Poglej tehnični in varnostni list.

Za več informacij pokličite 01/5406-450 ali kliknite logotip: