Skip to main content

Barvni center Javornik d.o.o.

Lakirne pištole

Lakirne pištole

LAKIRNE PIŠTOLE

Vrhunska gravitacijska nizko tlačna pištola za dolgo profesionalno rabo. Odlična kvaliteta pršenja laka pri zelo nizkem tlaku. Tudi za lakiranje večjih površin. Šobe od 1,3 do 2,2 mm. Uporabniki: avto ličarstva, lesarstva, kovinarstva, steklarstva itd. Za eno in dvokomponentne temeljne in končne lake, tudi z visoko vsebnostjo suhe snovi, na topilih in vodi.

Vrhunska gravitacijska klasična pištola za dolgo profesionalno rabo. Šobe od 0,8 do 2,5 mm. Za lakiranje kovin, lesa in plastike. Za Za eno in dvokomponentne temeljne in končne lake na topilih in vodni osnovi.

Kvalitetna gravitacijska nizko tlačna pištola za profesionalno rabo. Dobro pršenje pri nizkem tlaku. Tudi za lakiranje večjih površin. Šobe od 1,0 do 2,2 mm.Uporabniki: avto ličarstva, lesarstva,kovinarstva, steklarstva itd. Za eno in dvokomponentne temeljne in končne lake, tudi z visoko vsebnostjo suhe snovi, na topilih in vodi.

Nizkotlačna gravitacijska pištola. Zaradi atraktivne cene odlična rešitev za nanašanje temeljnih lakov in polnil ter lužil. Odlično pršenje pri nizkem tlaku. Šobe: 1,4 1,7 in 2,0 mm. Za kovino, les in plastiko. Za eno in dvokomponentne barve in lake na osnovi topil in vode.

Za več informacij pokličite 01/5406-450 ali kliknite logotip: